Unieke bedrijfs cadeau's voor je zakelijke markt

Je geeft ze aan je prospects, klanten en personeel

Uit onderzoek is wetenschappelijk aangetoond dat het geven van een duurzaam en eco geschenk het aanzien van je bedrijf vergroot. De waardering van de ontvanger is vele malen groter. In de online shop voor  trendy, originele, relatiegeschenken je vind het allemaal. Is het je niet allemaal duidelijk bel of mail ons we helpen je graag.

Meest gekocht

Over ons

Samen naar een betere en verantwoorde bedrijfscadeau

Uniek bedrijfscadeau is een van de webshop van Dtp Marjolein en is een initiatief van Marjolein de Raadt. Haar jarenlange grafische ervaring combineert zij met haar liefde voor een groenere wereld. Het resultaat: verrassende, duurzame en ecologisch verantwoorde geschenken die optimaal promotionele boodschappen uitdragen. In deze shop is alles zonder bedrukking te bestellen. Via ecodeautjes zijn de bedrukte eco geschenken te bestellen.

"Met Uniekbedrijfscadeau implementeer ik de natuur in bedrijven en op kantoor. Een ontwikkeling die je steeds vaker ziet. Mensen zijn zich meer en meer bewust van de broosheid van onze aarde. Zij beseffen dat ze vandaag een bijdrage kunnen leveren aan morgen. Aan de wereld waarin zij, hun kinderen en volgende generaties zullen opgroeien. Gezamenlijk dragen wij ons steentje bij aan een groene(re) toekomst. Voor mij persoonlijk is die toekomst: wonen middenin de natuur. In een aardehuis, duurzaam en ecologisch verantwoord. Geheel onafhankelijk, met duurzame technologieën en hergebruik van afgedankte producten. Liefst tussen vele wilde bloemen, in de nabijheid van een vijver en een eigen moestuin. Waarin ik zelfvoorzienend verschillende groenten en fruit verbouw. Waar een waterpomp in de tuin prijkt en zonnepanelen mijn stroom opwekken. Heerlijk onthaastend."