Groene cadeaus met de feestdagen

Geef je met een gerust hart!

Maak een keuze met je hart. We hebben een diverse eco geschenken waarmee je niet alleen het milieu beschermt, maar direct ook geld bespaart. Geef milieu bewust. 

Ben je aan zoeken voor de collega's of klanten neem dan het volgende mee in je keuze: de 8 do's en don'ts

1. Projecteer uw eigen cadeau wensen niet op je personeel, maar kies waarvan u zeker weet dat het door velen wordt gewaardeerd.
2. Zoek uw pakket met zorg uit en houd rekening met je doelgroep.
3. Hebt je een klein bedrijf en kent je het personeel goed? Stel voor elk personeelslid een pakket samen aan de hand van de persoonlijke smaak of hobby's.
4. Een ieder zal het zeker waarderen als u de inhoud van het kerstpakket afstemt is op hun eet- en drinkpatroon.
5. Kerstpakketten doneren aan de Voedselbank is goed voor het imago van het bedrijf. Maar doe die nooit zonder overleg met je personeel. 
6. Kortingsbonnen kunnen, mits ze passen bij de ontvanger. 
7. Maak iets speciaals van het uitgifte moment. Geef een leuke speech en haal de bijzondere momenten van het afgelopen jaar aan, organiseer een gezellig samenzijn. Dat geeft het pakket nog meer gewicht.
8. Kijk bij het uitzoeken van een pakket naar kwaliteit en niet naar kwantiteit. Een streekproduct is duurder maar het belandt niet zo snel achter in de kast. Als iets lekker is, krijg je zeker enthousiaste reacties van het personeel terug.

Verfijnd zoeken